Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

ΤΕΛΕΙΩΣΕ - Οι ατραποί της Σοφίας και 2 βιβλία της Αλίκης Μπέιλη

Ένα ιδιαίτερα αξιόλογο βιβλίο της Καμπαλλιστικής Φιλοσοφίας "οι Ατραποί της Σοφίας" του Gareth Knight, γραμματέα της Dion Fortune είναι το βασικό αντικείμενο της σημερινής προσφοράς. Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας αναλύει την ψυχολογική και μεταφυσική σημασία των ατραπών του Δέντρου της Ζωής και αντιστοιχίζει τις Ατραπούς με τις Ταρώ Κάρτες που κρίνει εκείνος κατάλληλες για τον διαλογισμό της μετάβασης. Αναφέρεται επίσης στη σημασία του αστρολογικού συμβόλου στο δάπεδο της αίθουσα της σφαίρας προορισμού και σε άλλα σημαντικά στοιχεία για όσους ασκούν πρακτική πάνω στο δέντρο της ζωής και τις ατραπούς του.

Μαζί του δύο πολύ χρήσιμα βιβλία της Αλίκης Μπέιλη, ιδιαίτερα για τους αρχάριους της Εσωτερικής Αστρολογίας. "Η Εκπαίδευση στη Νέα Εποχή" και "Το Πεπρωμένο των Εθνών" και "Εκπαίδευση στη Νέα Εποχή".

Τα τρία βιβλία είναι ελαφρώς μεταχειρισμένα, σε πολύ καλή κατάσταση, το βιβλίο του Gareth Knight δε έχει μέσα και χειρόγραφες σημειώσεις - σχόλια.

Όλα μαζί δίνονται στην τιμή των 18.90 ευρώ. Στην αγορά, ακόμα και με τις καλύτερες εκπτώσεις δε θα τα βρείτε κάτω από 32 ευρώ όλα μαζί.

Γίνεται και αποστολή με αντικαταβολή. Το επιπλέον κόστος είναι 3.80 ευρώ.

Για πληροφορίες, παραγγελία στο 6945.807566 ή στο vpapadolias@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου