Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

ΤΕΛΕΙΩΣΕ - H Μυστική Καββάλα...

Το κλασσικό έργο της Dion Fortune ελαφρώς μεταχειρισμένο, με υπογραμμίσεις και σχόλια που ίσως σας βοηθήσουν και στη μελέτη. Σε τιμή πολύ οικονομική μόλις 10 ευρώ, αποστέλλεται και με αντικαταβολή με επιβάρυνση 3.80.

Και για όσους επιθυμείτε περαιτέρω ανάλυση στο θέμα της Καββάλα, συμπληρωματικά και προαιρετικά ένα δεύτερο βιβλία του γραμματέα της Dion Fortune, Gareth Knight για τη σημασία και την εξήγηση των ατραπών του Δέντρου της Ζωής μέσα από την ψυχολογική, μεταφυσική και εσωτερική τους σημασία. Και αυτό ελαφρώς μεταχειρισμένο με υπογραμμίσεις και σχόλια που μπορεί να σας βοηθήσουν στην πολύ οικονομική τιμή των 10 ευρώ. Για όσους παραγγείλουν και τα δύο βιβλία, τα έξοδα της αντικαταβολής υπολογίζονται άπαξ.


Πληροφορίες, παραγγελίες: 6945.807566, vpapadolias@gmail.com


Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΤΕΛΕΙΩΣΕ - Οι Μεγάλοι Μύσται - του Εδουάρδου Σουρέ

Ένα από τα κλασσικότερα βιβλία εσωτερισμού και μυστικισμού του 20ου αιώνα. Το βιβλίο του Εδουάρδου Σουρέ "Οι Μεγάλοι Μύσται" έκδοσης του 1953, του Δημητράκου, με δέσιμο με ύφασμα, συλλεκτικό σε προσφορά μόνο 11 ευρώ.

Διαβάστε για τα οράματα των μεγάλων μυστών της ανθρωπότητας, του Ράμα, του Βούδα, του Ιησού, του Μωυσή και του Πυθαγόρα. Αναλυτικά γίνονται αναφορές στους εξής:

- Ράμα
- Μωυσής
- Ζωροάστρης
- Ιερεμίας
- Πυθαγόρας
- Βούδας
- Κομφούκιος
- Ιησούς
- Μωάμεθ
- Αυγουστίνος
- Παύλος
- Θωμάς ο Ακινάτης
- Λούθηρος
- Γκάντι

και ο Φαραώ Ακενατόν.

Ένα βιβλίο κόσμημα για τη βιβλιοθήκη σας... Μην το χάσετε...

Αποστέλλεται και με αντικαταβολή με επιπλέον κόστος 3.80 ευρώ.

Πληροφορίες, παραγγελίες στο vpapadolias@gmail.com ή στο 6945.807566