Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΕΛΕΙΩΣΕ - Βιβλία Γερμανικής Γλώσσας (4 από 4) - Νεανική Λογοτεχνία

Μία νεανική ιστορία από τη γερμανική λογοτεχνία που περιγράφει την πορεία μίας έφηβης που αναζητά τον εαυτό της φεύγοντας από το σπίτι και ψάχνοντας νέους κόσμους κοντά σε μία ομάδα πλανόδιων καλλιτεχνών.

Κατάλληλη για σπουδαστές και αναγνώστες της γερμανικής γλώσσας δίνεται σε προσφορά 5.50 ευρώ ή 5.00 ευρώ, εάν αγοραστεί σε συνδυασμό με τα άλλα 3 βιβλία της προσφοράς μας.

Στέλνεται και με αντικαταβολή στην τιμή των 3.80 ευρώ. Τα έξοδα αντικαταβολής χρεώνεται άπαξ, σε περίπτωση που αγοραστούν και τα 4 βιβλία.

Για πληροφορίες, παραγγελίες στο 6945.807566 ή στο vpapadolias@gmail.com

ΤΕΛΕΙΩΣΕ - Προσφορές Βιβλίων Γερμανικής Γλώσσας (3 από 4) - Βιβλία Fantasy - O Σκοτεινός Πρίγκιπας

Μία διαφορετική εξιστόρηση της ιστορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του πατέρα του Φιλίππου, μέσα από την μάχη για να κερδηθεί η ψυχή του μεγάλου στρατηλάτη από τις φωτεινές και τις σκοτεινές δυνάμεις.

Ιδωμένη από την πλευρά του στρατηγού Παρμενίωνα (και ποιητική αδεία πραγματικού πατέρα του Αλέξανδρου όπως στο ένα από τα δύο παράλληλα σύμπαντα που κινείται η ιστορία) η ιστορία ακολουθεί το άλμα του στρατηγού από το δικό του σύμπαν στο παράλληλο, για να προφυλάξει τον κόσμο από την επικράτηση του σκοτεινού άρχοντα που έχει επικρατήσει πλήρως στην ψυχή του Φίλιππου και απειλεί την ψυχή του μικρού Αλέξανδρου.

Μία συναρπαστική ιστορία, αν μη τι άλλο για τις πνευματικές προεκτάσεις και πιθανότητες που παρουσιάζει, ανεξάρτητα αν κανείς συμφωνεί με το ιστορικό της πλαίσιο ή όχι.

Δίνεται σε προσφορά 5.50 ευρώ ή 5.00 ευρώ εάν αγοραστεί μαζί με τα 3 βιβλία της προσφοράς.

Για αποστολή με αντικαταβολή υπάρχει επιβάρυνση 3.80 ευρώ, που χρεώνεται άπαξ, εάν αγοραστούν και τα 4 βιβλία.

Για παραγγελίες, πληροφορίες στο 6945.807566 ή στο vpapadolias@gmail.com

ΤΕΛΕΙΩΣΕ - Βιβλία Γερμανικής Γλώσσας (2 από 4) - Η Μέθοδος Σίλβα

Μία παρουσίαση της μεθόδου Σίλβα στη γερμανική γλώσσα για γερμανόφωνους αναγνώστες ή για σπουδαστές της γερμανικής γλώσσας. Με απλή γλώσσα περιγράφεται μία αυτογνωσιακή μέθοδος που μπορεί να εφαρμοστεί με απλές καθημερινές προσωπικές ασκήσεις.

Το βιβλίο προσφέρεται στην τιμή των 5.50 ευρώ ή 5.00 ευρώ εάν συνδυαστεί με τα υπόλοιπα από τα 4 βιβλία γερμανικής γλώσσας της προσφοράς μας.

Στέλνεται και αντικαταβολή με επιβάρυνση 3.80 ευρώ (η επιβάρυνση είναι άπαξ και για τα 4 βιβλία εάν παραγγελθούν όλα).

Για πληροφορίες, παραγγελίες στο 6945.807566 ή στο vpapadolias@gmail.com 

ΤΕΛΕΙΩΣΕ - Βιβλία Γερμανικής Γλώσσας (1 από 4) - Δοκίμιο Ψυχολογίας - Γιατί οι άντρες δεν ακούνε και οι γυναίκες δεν παρκάρουν σωστά


Ένα δοκίμιο ψυχολογίας στη γερμανική γλώσσα για τους γερμανόφωνους αναγνώστες ή για όσους θέλουν να εξασκήσουν την γερμανική γλώσσα.

Από την εκδόσεις Ullstein με αρχική τιμή 12.00 ευρώ, δίνεται προσφορά στην τιμή των 8.00 ευρώ ή των 6.00 ευρώ, εάν συνδυαστεί με αγορά και των άλλων 3 προσφορών μας.

Το βιβλίο στέλνεται και με αντικαταβολή με επιπλέον επιβάρυνση 3.80 ευρώ (σε περίπτωση αγοράς και των 4 βιβλίων η επιβάρυνση αντικαταβολής είναι 3.80 άπαξ και για τα 4 βιβλία)

Για πληροφορίες παραγγελίες στο 6945.807566

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΕΛΕΙΩΣΕ - 3 βιβλία για την εκμάθηση της Ρωσικής Γλώσσας

Τρία βιβλία για την εκμάθηση της Ρωσικής Γλώσσας σε μία μοναδική προσφορά.

1. Τα Ρώσικα χωρίς Δάσκαλο*
2. Σύγχρονο Ρωσοελληνικό Λεξικό του Madison*
3. Αγγλορωσικός οδηγός εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας*

σε μία μοναδική τιμή: Και τα τρία μόνο 20 ευρώ.

Δυνατότητα να αποσταλεί και με αντικαταβολή με επιπλέον 3.80 ευρώ.

Και για όσους το επιθυμούν έξτρα δώρο στην προσφορά το βιβλιαράκι Ελληνορωστικοί διάλογοι* με μόνο 1.50 ευρώ έξτρα.

* όλα τα βιβλία της προσφοράς είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά ελαφρώς μεταχειρισμένα